Certificaten en labels: een overzicht

vr, 13 november 2020

DC Recycling beschikt over alle nodige milieuvergunningen om haar activiteiten tot 2031 uit te oefenen. De vzw Grondbank monitort de C-TOP en de breekwerf staat onder toezicht van COPRO en Tracimat.

 

  • Copro

Sinds kort kreeg DC Recycling nog een nieuw Copro certificaat voor menggranulaat 0/56 mm ofwel gebroken mengpuin 0/56 mm. Eerder beschikten we al over het certificaat voor Hydraulisch gebonden mengsels - vaste productie-eenheid TRA 21.

  • Grondbank

Grondbank vzw is een erkende bodemheerorganisatie. DC Recycling kreeg een bijkomend certificaat als centrum voor slibverwerking. Het certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan het ‘Kwaliteitsreglement voor erkenning en certificatie in het kader van het gebruik van bodemmaterialen’ van OVAM.

  • Tracimat

Tracimat is een sloopbeheerorganisatie en een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB), de Confederatie van Aannemers van Sloop- en Ontmantelingswerken (CASO), de Federatie van Producenten van Recycling Granulaten (FPRG) en de Organisatie van Raadgevende Ingenieurs- en consultancybedrijven (ORI). DC Recycling staat vermeld als erkende breker voor bouw- en sloopafval.

 

Download hier alle certificaten.

 

certificaten dc recycling

Contacteer ons

Benieuwd naar onze expertise en meerwaarde? Ook kennismaken doen we graag grondig. Tot binnenkort!