Collega aan het woord: Weegbrugbediende Liesbeth

di, 16 februari 2021

Onze collega Liesbeth Verrelst, Weegbrugbediende bij DC Recycling, vertelt je graag meer over haar dagelijkse rol.

“Ik werk sinds één jaar bij DC Recycling als Weegbrugbediende. Dagelijks sta ik in contact met de chauffeurs die zowel komen lossen als laden. Altijd fijn om hen te zien! In onze systemen geef ik in welke producten ze laden of lossen, maak ik de weegbonnen op en controleer ik visueel de vrachtwagens.

De correcte input van de gegevens moet zorgen voor een vlotte doorgave naar de facturatie. Belangrijk is dan ook een goede dagvoorbereiding zodat we niet al teveel tijd verliezen bij het inchecken van de chauffeurs. Ook zult u mij steeds als eerste contactpunt treffen wanneer je naar ons belt.

Als enige vrouw tussen de mannen

Met mijn collega’s van facturatie, dispatch en kwaliteitscontrole werk ik nauw samen zodat alles over alle afdelingen heen vlot verloopt. Ook ben ik vandaag de enige vrouw tussen alle mannelijke collega’s. Wij komen heel goed overeen en ik zorg als vrouw dan weer voor meer empathie op de werkvloer.

Het leukste aan de job? Het contact met klanten en de sfeer met de collega’s. Ik haal hier enorm veel voldoening uit, wat elke werkdag fijn werken maakt.”, aldus Liesbeth.

Contacteer ons

Benieuwd naar onze expertise en meerwaarde? Ook kennismaken doen we graag grondig. Tot binnenkort!