Het team van DC Recycling

do, 19 augustus 2021

Vandaag nemen we een kijkje bij DC Recycling in Grobbendonk. Een team dat ontzettend goed op elkaar is ingespeeld en van aanpakken weet. Samen zorgen ze ervoor dat het saneren en het recycleren van afgegraven grond en afgebroken materialen in goede banen verloopt.

Het team achter DC Recycling

Het team

  • Jens Peeters - Dispatcher: Jens verzorgt het logistieke gebeuren van alle vrachtwagens voor alle werven. Dit houdt onder andere in de aan- en afvoer van transport naar DC Recycling en naar andere werven/locaties.
  • Bart Geeraerts - Bedrijfsleider: Bart leidt het team, volgt alles op en zorgt dat alles in goede banen loopt.
  • Diogo Oliveira - Machinist: Diogo lost en laadt de vrachtwagens en schepen.
  • Liesbeth Verrelst - Weegbrugbediende: Liesbeth zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande stromen gewogen worden en maakt hier een weegbon voor per klant/werf.
  • Stefan Van den Broeck - Verantwoordelijke Kwaliteitscontroles: DC Recycling wordt regelmatig gecontroleerd door de Grondbak, Copro en Copro TRA. Stefan controleert de kwaliteit van de grond en het materiaal. Zo neemt hij stalen en doet hij proeven om er zeker van te zijn dat we op elk moment van de dag in orde zijn.
  • Koen Kenis - Machinist: Samen met Diogo lost en laadt Koen de vrachtwagens en schepen.
  • Sigrid Van Nueten - Boekhoudster: Sigrid beheert de boekhouding van DC Recycling.

Wist-je-datje?

DC Recycling werkt momenteel nauw samen met DCA Infra voor de werf N13 - Liersesteenweg. Ze staan in voor de verwerking van het zand dat van de werf komt, het maken van stabiliser en het aanleveren van de zandcement.

Contacteer ons

Benieuwd naar onze expertise en meerwaarde? Ook kennismaken doen we graag grondig. Tot binnenkort!