Maak kennis met DC Recycling en ontmoet bedrijfsleider Bart Geeraerts

do, 29 april 2021

Bij DC Recycling gaan we heel specifiek te werk: wij staan namelijk in voor het verwerken en verkopen van talloze grondstoffen. Om u een idee te geven: dagelijks verwerkt DC Recycling grote hoeveelheden grond, asfalt, beton en steenpuin enerzijds en verkoopt het aanzienlijke hoeveelheden steenslag en gerecycleerde, secundaire stoffen.

Zowel door deze grondstoffen een tweede leven te geven als door het transport van deze goederen over de Binnenvaart te voeren, dragen wij bij aan onze ecologische voetafdruk.

Ontmoet Bart Geeraerts, bedrijfsleider van DC Recycling die u met veel passie vertelt over het dagelijks reilen en zeilen binnen zijn organisatie. “Bij DC Recyling dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie alles in huis heeft om hier keer op keer in te slagen.” aldus Bart.

“Alles gebeurt bij DC Recycling in eigen beheer dus het feit dat er geen verschillende tussenpersonen zijn, is een enorm voordeel voor onze klanten maar ook zeker voor onszelf. Onze klanten vinden het fijn om met één partij te werken zodat ze altijd en snel weten bij wie ze terecht kunnen. De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen ervoor dat wij onze klanten op een snelle en efficiënte manier kunnen verder helpen bij al hun vragen..”, gaat hij verder.

“DC Recycling is een door grondbank erkende C-TOP, beschikt over COPRO erkende breekwerf en mengcentrale. Dit is voor de klant zeer interessant, daar hij bij het storten steeds iets van de breekwerf of centrale kan retour laden. Dit zorgt voor tijdswinst binnen het transportgebeuren.

Ook de synergie tussen DC Recycling en moederbedrijf DCA is een enorm pluspunt voor iedereen die met DC Recycling samenwerkt. De expertise van DCA en DC Recycling onder een dak zijn een groot voordeel voor onze klanten. We merken dat de klanten dit heel hard appreciëren en hierdoor wordt DC Recycling vaker opnieuw benaderd wanneer diezelfde klanten een nieuw project hebben.”

Wil je op de hoogte blijven van DC Recycling? Vergeet dan niet af en toe een kijkje te nemen op www.dcrecycling.be. en ons te volgen op LinkedIn.

Contactgegevens

e-mail: bart.geeraerts@dcrecycling.be
tel: 0495/24.50.26

Contacteer ons

Benieuwd naar onze expertise en meerwaarde? Ook kennismaken doen we graag grondig. Tot binnenkort!